воскресенье, 10 сентября 2017 г.

Автоматизація агрегату для приготування трав’яного борошна АВМ 1,5

http://www.ce-studbaza.ru/werk.php?id=6998

Зміст

Вступ……………………………………………………………………………
1. Вихідні дані……………………………………………………………………...
2. Обґрунтування і вибір об’єкта автоматизації………………………….
3. Технологічна характеристика об’єкта автоматизації………………
4. Розробка функціональної технологічної схеми…………………………
5. Розробка принципової електричної схеми……………………………….
6. Розрахунок і вибір ПЗА і кабелів……………………………………………
7. Розрахунок і вибір технічних засобів автоматизації…………………..
8. Розробка нестандартних елементів……………………………………..
9. Визначення основних показників надійності……………………………..
10. Розрахунок економічної ефективності…………………………………..
11. Техніка безпеки при експлуатації установки…………………………...
Висновок…………………………………………………………………………
Додаток………………………………………………………………………….
Список використаної літератури…………………………………………..

Комментариев нет: