суббота, 10 октября 2015 г.

Розділ автоматизації дипломного проекта. Автоматизація технологічного процесу виготовлення пінобетонних виробів

http://www.ce-studbaza.ru/werk.php?id=3619

Розділ автоматизації дипломного проекта. Автоматизація технологічного процесу виготовлення пінобетонних виробів

Екологічні наслідки виробництва пінобетону

http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=959

Негативні наслідки для екології при виробництві пінобетону не спостерігаються. Як початкова сировина використовуються тільки екологічно чисті природні компоненти: цемент, пісок, вода. Отруйні і токсичні матеріали не застосовуються. Піноутворювач є екологічно чистим, біорозкладаним продуктом. Зовнішній вигляд однорідна прозора рідина світло-коричневого кольору Щільність 1000-1200 Водневий показник (рН) піноутворювача, в межах 8-9. При виробництві пінобетону використовують біологічно розкладані мастила (наприклад, Компіл), що дозволяє отримувати екологічно чисту і зовні привабливу продукцію. Пінобетон не горить, володіє високою протипожежною стійкістю, що робить його привабливим матеріалом при зведенні вогнестійких конструкцій. Якщо при виробництві пінобетону виникаючий брак, не викидається на звалище, тим самим, забруднюючи навколишнє середовище, а підлягають дробленню і повторному використанню.

Екологічні проблеми , спричинені роботою заводів та підприємств в Україні

http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=958

До основних антропогенних факторів розвитку екологічної кризи в Україні належать передусім великі промислові комплекси — ненажерливі споживачі сировини, енергії, води, повітря, земельних просторів і водночас найпотужніші джерела практично всіх видів забруднень (механічних, хімічних, фізичних, біохімічних). Сконцентровані вони навколо родовищ корисних копалин, великих міст і водних об єктів: у Донецькій області, Центральному Придніпров ї, Криворіжжі, Прикарпатті, Керчі, Маріуполі, більшості обласних центрів. Серед цих об єктів найнебезпечнішими забруднювачами довкілля є металургійні, хімічні, нафтопереробні й машинобудівні заводи, кар єри та збагачувальні фабрики, деякі військові підприємства (рис. 1).

Автоматизація технологічного процесу виготовлення пінобетонних виробів

http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=957

Вплив автоматизації виробничих процесів у промисловості будівельних матеріалів проявляється у підвищенні продуктивності праці, прирості випуску продукції, зниженні витрат матеріалів і паливо-енергетичних ресурсів. Останнім часом передбачається розширення робіт по автоматизації технологічних процесів і виробництв у напрямку комплексної автоматизації всіх видів технологічних ліній, що реконструюються і працюючих, створення автоматизованих засобів управління.