http://www.ce-studbaza.ru/werk.php?id=3786
Конструкторский раздел полный, все есть (расчетная часть, чертежи 3-4 лис. А1, спецификации)
На сайте СтудБаза есть возможность скачать БЕСПЛАТНО скачать студенческий материал по техническим и гуманитарным специальностям: дипломные работы, магистерские работы, бакалаврские работы, диссертации, курсовые работы, рефераты, задачи, контрольные работы, лабораторные работы, практические работы, самостоятельные работы, литература и многое др..
воскресенье, 20 декабря 2015 г.
Організація ТБ на механічній ділянці підприємства
http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=1309
Дотримання техніки безпеки при роботі на верстатах та протипожежних заходів на дільниці досягається за допомогою своєчасного інструктажу працівників з охорони праціта організації триступінчатого контролю ТБ. Триступінчатий контроль полягає в наступному:
Перший ступінь контролю виконується щодня безпосередніми керівником робіт (майстрами, начальниками дільниць).Перший ступінь перевірки: стан робочих місць; справність обладнання, аварійно-блокувальних і сигналізують пристроїв, механізмів, приладів, інструментів, пристосувань, наявність і справність засобів індивідуального захисту, огорож; робота вентиляційних установок; наявність необхідних інструкцій і попереджувальних плакатів, наявність у працюючих посвідчень з техніки безпеки, нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки; виконання заходів щодо усунення порушень техніки безпеки, виробничої санітарії та пожежної безпеки, виявлених попередньою перевіркою.Перевірка проводиться шляхом огляду робочих місць, опитування працюючих, а при необхідності опробування обладнання, механізмів, інструменту, пристроїв та інших пристроїв.Виявлені порушення і недоліки повинні негайно усуватися.
Друга ступінь триступінчатого контролю проводиться щотижня комісією, очолюваною начальником цеху. Друга ступінь контролю проводиться цеховою комісією шляхом обстеження стану охорони праці на ділянках з наступних питань: справність верстатів та устаткування, справність вентиляційної та опалювальної систем, газо- і повітропроводів та інших об єктів підвищеної небезпеки, дотримання вимог ТБ при роботі з вогне- та вибухонебезпечними речовинами, наявність первинних засобів пожежогасіння.
Третя ступінь контролю проводиться один раз на місяць комісіями, створеними наказом по підприємству. Третьою ступінню перевіряється санітарний стан приміщень, своєчасність навчань та перевірки знань з охорони праці, наявність засобів захисту, стан проходів та проїздів, наявність всіх нормативних актів, що стосуються охорони праці.
Дотримання техніки безпеки при роботі на верстатах та протипожежних заходів на дільниці досягається за допомогою своєчасного інструктажу працівників з охорони праціта організації триступінчатого контролю ТБ. Триступінчатий контроль полягає в наступному:
Перший ступінь контролю виконується щодня безпосередніми керівником робіт (майстрами, начальниками дільниць).Перший ступінь перевірки: стан робочих місць; справність обладнання, аварійно-блокувальних і сигналізують пристроїв, механізмів, приладів, інструментів, пристосувань, наявність і справність засобів індивідуального захисту, огорож; робота вентиляційних установок; наявність необхідних інструкцій і попереджувальних плакатів, наявність у працюючих посвідчень з техніки безпеки, нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки; виконання заходів щодо усунення порушень техніки безпеки, виробничої санітарії та пожежної безпеки, виявлених попередньою перевіркою.Перевірка проводиться шляхом огляду робочих місць, опитування працюючих, а при необхідності опробування обладнання, механізмів, інструменту, пристроїв та інших пристроїв.Виявлені порушення і недоліки повинні негайно усуватися.
Друга ступінь триступінчатого контролю проводиться щотижня комісією, очолюваною начальником цеху. Друга ступінь контролю проводиться цеховою комісією шляхом обстеження стану охорони праці на ділянках з наступних питань: справність верстатів та устаткування, справність вентиляційної та опалювальної систем, газо- і повітропроводів та інших об єктів підвищеної небезпеки, дотримання вимог ТБ при роботі з вогне- та вибухонебезпечними речовинами, наявність первинних засобів пожежогасіння.
Третя ступінь контролю проводиться один раз на місяць комісіями, створеними наказом по підприємству. Третьою ступінню перевіряється санітарний стан приміщень, своєчасність навчань та перевірки знань з охорони праці, наявність засобів захисту, стан проходів та проїздів, наявність всіх нормативних актів, що стосуються охорони праці.
Організація роботи керівника (майстра)
http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=1308
Найважливішою ланкою виробничої структури цеху є виробнича дільниця на чолі якої стоїть старший майстер або начальник, який є безпосереднім організатором процесу виробництва в своєму підрозділі.
Майстер є не тільки технічним й господарським керівником дільниці а й вихователем підлеглих. Від нього вимагаються знання техніки, економіки, організації й планування виробництва, питань праці та заробітної плати.
Найважливішою ланкою виробничої структури цеху є виробнича дільниця на чолі якої стоїть старший майстер або начальник, який є безпосереднім організатором процесу виробництва в своєму підрозділі.
Майстер є не тільки технічним й господарським керівником дільниці а й вихователем підлеглих. Від нього вимагаються знання техніки, економіки, організації й планування виробництва, питань праці та заробітної плати.
Організація технічного контролю деталі на ділянці
http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=1307
Основними завданнями відділу технологічного контролю (ВТК) є запобігання випуску неякісної продукції, зміцнення виробничої дисципліни і підвищення відповідальності всіх ланок виробництва за якість продукції.
У пропонованому технологічному процесі після механічних обробок застосовують операцію контрольну ВТК. Для контролю якості продукції на механічній ділянці призначається контрольний майстер.
Контрольний майстер механічної ділянки призначається і звільняється з посади наказом голови правління АТ. Контрольний майстер підпорядковується безпосередньо начальнику дільниці технічного контролю.
Основним завданням контрольного майстра механічної ділянки є забезпечення виготовлення і випуску продукції, суворо відповідної НТД, і організація технічного контролю на дорученій йому ділянці відповідно до вимог Положення про УТК.
У своїй діяльності контрольний майстер механічної ділянки повинен знати і керуватися: Правилами внутрішнього трудового розпорядку на підприємстві, Положенням про УТК, вимогам НТД, що стосуються його виробничої діяльності.
Основними завданнями відділу технологічного контролю (ВТК) є запобігання випуску неякісної продукції, зміцнення виробничої дисципліни і підвищення відповідальності всіх ланок виробництва за якість продукції.
У пропонованому технологічному процесі після механічних обробок застосовують операцію контрольну ВТК. Для контролю якості продукції на механічній ділянці призначається контрольний майстер.
Контрольний майстер механічної ділянки призначається і звільняється з посади наказом голови правління АТ. Контрольний майстер підпорядковується безпосередньо начальнику дільниці технічного контролю.
Основним завданням контрольного майстра механічної ділянки є забезпечення виготовлення і випуску продукції, суворо відповідної НТД, і організація технічного контролю на дорученій йому ділянці відповідно до вимог Положення про УТК.
У своїй діяльності контрольний майстер механічної ділянки повинен знати і керуватися: Правилами внутрішнього трудового розпорядку на підприємстві, Положенням про УТК, вимогам НТД, що стосуються його виробничої діяльності.
Обґрунтування прийнятих методів розробки керуючих програм в технологічному процесі, що проектується на підприємстві
http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=1306
Відділ розробки керуючих програм (ВРКП) забезпечує технологічну готовність механообробного виробництва до виготовлення деталей на верстатах з числовим програмним керуванням (ЧПК) відповідно до технічних вимог і мінімальними трудовими і матеріальними витратами.
Відділ розробки керуючих програм (ВРКП) забезпечує технологічну готовність механообробного виробництва до виготовлення деталей на верстатах з числовим програмним керуванням (ЧПК) відповідно до технічних вимог і мінімальними трудовими і матеріальними витратами.
Організація інструментального господарства
http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=1305
Цехи основного виробництва є споживачами великої кількості інструменту і пристосувань, тому раціональна організація інструментального господарства має тут велике значення.Від повного та своєчасного забезпечення робочих місць якісним і продуктивним інструментом залежить рівномірне виконання плану, якість своєї продукції, зростання продуктивності праці і рівень собівартості продукції.
Цехи основного виробництва є споживачами великої кількості інструменту і пристосувань, тому раціональна організація інструментального господарства має тут велике значення.Від повного та своєчасного забезпечення робочих місць якісним і продуктивним інструментом залежить рівномірне виконання плану, якість своєї продукції, зростання продуктивності праці і рівень собівартості продукції.
Організація складського господарства
http://www.ce-studbaza.ru/schriebe.php?id=1304
Правильна організація складського господарства - один із чинників поліпшення матеріально-технічного постачання підприємства. Склади служать для приймання, зберігання, обліку та видачі сировини, матеріалів, напівфабрикатів, оснащення і палива.Матеріали, напівфабрикати і оснащення надходять на постачальницькі склади підприємства, звідки їх отримують відповідні споживачі - цехи і служби.
Правильна організація складського господарства - один із чинників поліпшення матеріально-технічного постачання підприємства. Склади служать для приймання, зберігання, обліку та видачі сировини, матеріалів, напівфабрикатів, оснащення і палива.Матеріали, напівфабрикати і оснащення надходять на постачальницькі склади підприємства, звідки їх отримують відповідні споживачі - цехи і служби.
Подписаться на:
Сообщения (Atom)